Vi har en Amada laser på 4kW som installerades under våren 2011. Detta för att möta den ökning av förfrågningar som vi nu får och för att ge bästa service till alla våra kunder.

 

 

Fördelen med denna laser är att vi inte behöver något rasterbord och slipper denna kostnad samt att man slipper föroreningar på rostfriplåt som man får i en traditionell bäddlaser.

_________________________________________

 

I vår kombilaser kan vi förena det bästa från två världar, fina konturer med laser och det kostnadseffektiva i att kunna använda stansning. Om en detalj tillåter att man kan stans så är detta alltid den mest ekonomiska lösningen, men ofta så kräver detaljerna att de ska laserskäras, om det då är mycket hål så är stansning i kombination med laser den absolut mest ekonomiska lösningen.

 

För att kunna ta hand om alla våra kunders krav och deras behov och för att de ska slippa leta flera olika leverantörer så har vi partnerskap med kollegor inom branschen som kan ge oss stöd där vi saknar resurser, detta för att ge er den service ni kräver och för att ni ska få mindre inköpsarbete samt kvalitetskontroller!

 

          

Tel. 0528 309 00

 

Plåtteknik i Stigen AB

Plogvägen 4
458 30 Färgelanda

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi kan serva er med laserskurna detaljer från 0,6mm upp till 20mm

 

 

 

 

 

Kontakta oss så kan vi inleda en dialog om samarbete.

 

MAIL

 

 

 

Plåtteknik

i Stigen AB

Din underlaverantör och samarbetspartner

 av plåtprodukter